Swingerklub i københavn sex i kbh

Swingerklub CitySwingers CitySwingers2 i København Swingerklub København - Er du Swinger i KBH? Danmarks mest besøgte swingerklubber, citySwingers på Amager. CitySwingers2 på Vesterbro. KBH er en sexklub uden grænser, stedet hvor piger kan lege. At springe ud i det? Så besøg nordens største og mest eksklusive swingerklub i Ishøj i nærheden af københavn. Swinger Club i Ishøj Swinger København - Historie om swingeri i KBH - sexidetfri Klubben er fordelt på 2 etager som i alt, giver godt 700 kvm i nærheden. Kig ned til vores. Swingerklub, adam og Eva i københavn. Mød frisindede par, kvinder og mænd.

Cityswingers København: Swingerklub i københavn sex i kbh

Det er ikke tilladt at sexe eller det der ligner i lounge området. Nordens største og mest eksklusive swingerklub i Ishøj i nærheden af København. Glas og krus må ikke forlade relax områderne. Sprit af efter brug tak. Ingen støvler eller stiletter i møblerne. Glory holes, brug håndklæde og våd lagen til at ligge. swingerklub i københavn sex i kbh Alle former for dominans er ikke tilladt i cafeen. Så er vi igang med at få Adam Eva tilbage til den den helt unikke og særlige stemning. Kræves medlemsskab af klubben? Andre læser nu 10 råd til at give hende orgasme. Fælles bad og toilet. Læs mere om dresscoden "erotisk klædt" (Vær opmærksom på at dresscoden kan være anderledes på dage med specielle temaer). Klubben kan derfor ved første øjekast virke lidt skummel, men når man træder ind opdager man en pæn og nydelig klub. BI FUN party den første fredag i hvert måned i aften den 7-7.00-.00. Der skal ikke herske tvivl om, at vi er glade for vores kollegaer, og vi forstår rigtig godt at vores gæster også besøger andre, så er det på plads!

Videos

Mika Sumire Sex Heaven Legendary Star Of The Demimonde Gets Juicy Creampie. Stearin rum Der må KUN leges med stearin i dette rum, ingen andre steder i klubben. Vores Swinger klub er stedet hvor alle, par som single mand og kvinde, fra nye som aldrig har været i miljøet før, til de der gennem mange år har leget i swinger verdenen, er velkommen. Sprog: velkommen til Klub Swingland - En fantastisk legeplads for voksne. Læs mere, så bliver Adam Eva - Medlemmernes klub - Din klub. Singler har ingen adgang. Der henvises til cafeen Plastik flasker er tilladt. Adam og Eva Vanløse, Swingland Ishøj, Swingergården Slagelse, Afrodite Fyn, Joy's Åhus, Tucan Kolding. Cafeen / Ryger relax. Læs mere, mest læste artikler, så bliver Adam Eva - Medlemmernes klub - Din klub. Brug håndklæde og våd lagen til at ligge. Kan bruges til, kun fantasien sætter grænser. Klubben består af en masse små gange der fører ud til diverse rum. Ryd op efter dig / Jer selv, tak. Bunny room, brug håndklæde og våd lagen til at ligge. Det gør vi har taget en beslutning om nultolerance omkring dette, vi har denne side og lægger arbejde og penge i den for at pleje de gæster vi har i vores klubber. Læs mere, gO dogging, find aktive dogging eller "seet FRI" søgende hele døgnet rundt - Lørdag er store dogging dag. Det er ikke tilladt at sexe eller det der ligner i cafeen. Par rum Rummet er KUN for par. Den ultimative forløsning betyder for langt de fleste kvinder dog ret meget. Det er ikke tilladt at have glas og krus. Kunderne kan selvfølgelig lide mig, som jeg. Ryd op efter dig selv, tak. Privat rum, brug håndklæde og vådlagen at ligge. Kig ned til vores swingerklub i Ishøj og mærk selv efter. Klubbens dresscode: "Erotisk klædt man klæder om ved ankomsten til klubben. Samtale og hygge snak er forbeholdt relax områderne, tak. Ingen støvler eller stiletter i sengen. Klubben er fornyelig blevet renoveret så den fremstår flot og indbydende. Klubben er fordelt på 2 etager som i alt, giver godt 700 kvm i nærheden af KBH. Husk at børste dig selv af inden du forlader rummet. Brug håndklæde til at ligge. I Danmark er vi så heldige at have flere veldrevne swingerklubber, derudover findes der loger, som tager i sommerhus, samt div. Privat rum Brug håndklæde og vådlagen at ligge.

0 tanker om “Swingerklub i københavn sex i kbh

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *