Lingam massage københavn massageklinik aarhus

lingam massage københavn massageklinik aarhus

Tantra massage i Århus - Tantra massage Aarhus Århus tantra fantastiske mirabelle Yoni massage og Lingam massage - Mahamudrainstitut Hvor man kan få tantra massage i Aarhus. Der vil selvfølgelig være tale om en massageklinik i Aarhus. Body-to-body samt lingam massage. Mirabelles massage behandlinger giver styrke og kærlighed. Massageklinik aarhus tantra massage ålborg / Kæreste kolding 1785 København V tlf. Yoni massage og Lingam Massage. Systemisk Institut for indre rum og bevægelse. Browse: Home / Tantra massage Aarhus / Yoni massage og Lingam. Arhus Thai Massage, sex københavn åben fisse, Gammel sex dating for lesbiske. lingam massage københavn massageklinik aarhus

Lingam massage københavn massageklinik aarhus - Tantra massage

Massørens passion er at give massage og drive dig til vanvid med body to body massage. Du kan forvente at blive masseret af en professionel massør, som lytter til dig og dine behov. Ja, uden at skulle være nogen endda. En gang imellem bygger vi nærmest et panser op omkring vores rod. Tantra massagen er en sanselig helkropsmassage. Være opmærksom på behandlingens varighed.

Tantra massage i: Lingam massage københavn massageklinik aarhus

Tantra massage er en oplevelse, som adskiller sig fra traditionelle oplevelser. Ansvaret for at sige fra og til. Undervejs i massagen er du også velkommen til at bevæge dig, så det kan ske, at du helt naturligt vender dig. I Tantra ophøjes og æres denne kvindelige kraft. Massøren er i stand til at lindre din stress efter en hård uge eller bare en hård dag. Med baggrund i at religionerne og derigennem vores kultur, har villet undertvinge seksualiteten, er der også sket en bevægelse opad i vores opmærksomhed. Til slut er der mulighed for at snakke lidt om massagen, hvis der er behov for det. Ligesom resten af massagen er berøring af yoni eller lingam en invitation til at sanse på en ny måde uden mål og uden at projekt om en udløsning eller orgasme. Herefter klæder vi om, og sidder så sammen i en lille meditation efterfulgt af et indledningsritual.

Udgivet i

0 tanker om “Lingam massage københavn massageklinik aarhus

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *