Tdc taletidskort startpakke frække mms billeder

tdc taletidskort startpakke frække mms billeder

vænne dig til, er at vi har skiftet farve fra TDC-blå til YouSee-grøn, men udover det fungerer alting præcist som det plejer. Tjek din saldo, via mobilen, det er nemt at tjekke, hvor meget MobilTid du har tilbage på din konto. Du taster bare *101# og trykker på "løft røret så får du svaret. Intet abonnement og ingen regning, mobilTid er let at gå til.

Tdc taletidskort startpakke frække mms billeder - TDC

YouSee står for kvalitet, også når det gælder internationale opkald. Vores udlandspriser er generelt lave og du kan finde den destination som har din interesse ved at trykke på nedenstående link, og tjekke prisen. Hvis du allerede har TDC mobiltid, skal du ikke gøre noget udover at læne dig tilbage og nyde det. Et fri tale abonnement er typisk inkl. Efter 50 MB lukkes for yderligere dataforbrug og der åbnes igen til dagen efter. Det er ikke alle der har brug for 30 GB data, så derfor har du mulighed for et tank-selv basis mobilabonnement. Køb en Mobiltid startpakke i mere end.000 butikker landet over. Sms, mms og data. tdc taletidskort startpakke frække mms billeder

Videos

Delhi college campus mms. I opkaldet til et betalingsnummer indgår der. Vilkår 90-nummer tjenester / Betalingsnummer, kan være information, underholdning eller indsamlinger. Kort taler du til flere destinationer for kun 19 øre. Gå til Mobiltid selvbetjening. Yderligere information om 90-nummer tjenester på: /90-numre. Vi har samlet TDC Privat og YouSee, således at alle dine TDC produkter er blevet til YouSee. Data 0,09./MB 0,09./MB 0,09./MB, gyldig 12 mdr. Tanker du op med vores 50, 100 eller 200. Vores systemer sikrer, at du altid får den bedste forbindelse og kun betaler for dit forbrug. Det er blevet endnu billigere at ringe med MobilTid, når du tanker op med Månedskort. Fremover finder du derfor hjælp til både YouSee og tidligere TDC Privat-produkter. Snakker du meget i telefon er et taletidskort dyrt i længden da minut prisen typisk er en del højere. Alt fungerer som det plejer, og du kan tanke taletid som altid før. Derfor bestemmer dit seneste valg af optankningsmulighed den aktuelle pris og gyldighed på din taletid. Bestil nu, sammenlign markedets bedste taletidskort og tank-selv abonnement. Klik her for at gå til. Find et taletidskort der matcher dit behov, så du ikke betaler for ydelser du ikke bruger. Du fylder det beløb på, du ønsker, og taler den tid, som du har betalt for.

0 tanker om “Tdc taletidskort startpakke frække mms billeder

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *