Knep min fisse sexfilm med modne kvinder

knep min fisse sexfilm med modne kvinder

vi 3 andre sad og småsnakkede, mens vi drak vores kaffe og spiste rundstykker. Lis kyssede Knud, mens hun tog et fast greb om pikken. Med en højlydt klagen sank hun i ét tryk ned over pikken og begyndte at ride ham. Mine safter stod i en stråle ud over Knuds mave og sejlede ned over pikken og de kæmpestore nosser. Hun stoppede med at snave mig og kiggede med et underligt udtryk, som om at hun ikke rigtig turde at gøre det der skulle til at ske. Jeg flåede hendes trusser af, og så noget af hendes busk og fisse, men så også hendes røvhul, som også var lidt behåret, hvilket jeg også havde regnet med, da hun ikke har været seksuelt aktiv i mange. Niels pik var dunkende stiv og hans fingres leg fik hurtigt min fisse til at sejle af safter.

P: Knep min fisse sexfilm med modne kvinder

Den stod nu mere stor og stiv end jeg nogensinde synes at have set den. Hun red nu Niels i et vildt tempo og de store bryster dansede fra side til side foran hans ansigt. Hver gang Knud stødte op i min udspilede fisse, ramte han mit g-punkt og jeg kunne ikke holde orgasmen tilbage længere. Jeg måtte simpelthen prøve denne kæmpe i mit lille fissehul! Hun pressede den i bund i ét langt stød og en høj stønnen undslap hendes læber. Han fik lagt min mor på ryggen, men hun protesterede. På Niels stød kunne jeg mærke, at han heller ikke havde langt igen og da jeg mærkede orgasmen rulle ind over mig, kunne jeg mærke, hvordan Niels pik voksede og i kraftige stød skød sin ladning af dybt oppe i min kusse.

Mig og: Knep min fisse sexfilm med modne kvinder

Hun suttede mig af og stak pludselig en finger i numsen på mig, og gav mig konfirmant finger på den gode måde, indtil jeg til sidst fyldte hendes mund med sperm, og hun slikkede min pik ren for de forskellige sekreter og safter, der havde. Men første lå vi og kyssede og snavede i hinandens pik/fisse/numse saft blandet med savl, det var ufatteligt liderligt og frækt. Der er morgenmad på terrassen, sagde hun, inden hun med et gisp kiggede på Niels, hvorefter hun drejede rundt og skyndte sig nedenunder. Vil du ikke prøve at røre ved den?, spurgte jeg. Hendes ene hånd bearbejdede hendes fisse i et vanvittigt tempo, mens hun med den anden hånd bearbejdede sine bryster, hvor vorterne nu var vokset yderligere og strittede som en mørkebrun, hård tap. Hun havde blikket fæstnet på Niels pik, som stadig var halvstiv og lå op af hans mave med delvist blottet hoved. Jeg kravlede op og stak min pik i munden på hende, og da jeg kunne ligge ovenpå hende, lå jeg nærmest og bollede hendes mund, som var jeg en han-hund på en hun-hund. så svarede jeg "du er jo min mor, men ja, jeg synes da du er en lækker dame, og hvis du var en af mine venners mødre, så ville jeg være helt vild efter dig min mor rødmede og sagde "hvor er du sød skat.

Videos

Juicy bbw with hairy pussy, pee in panties. Min mor vendte sig rundt med hovedet væk mod mig og lænede sig ind over køkkenbordet, med numsen strittende. Men 2 sekunder senere forstod jeg hvorfor hun kiggede sådan på mig, for hånden jeg tog rundt om min mor, var i min fuldskab havnet på hendes balle hvor hele min håndflade lå mod hendes balle og klemte lidt på den. Jeg trak mig ud og hun vendte sig om på ryggen, jeg tog min pik og stak den ind i munden på hende. Jeg måtte bruge begge hænder for at nå omkring den. Pludselig vågnede Niels og kiggede med store øjne på min mor, som lå med vidt åben mund og den ene hånd begravet i sin fisse, mens den anden klemte hårdt om den ene brystvorte. Hold kæft, hvor var det liderligt at se på! Knud trak T-shirt og shorts af og stod nu kun i et par tights, som Lis hjalp ham.

Knep min fisse sexfilm med modne kvinder - Sexpiger

Med et saligt blik førte hun hans stive stang op i sin våde fisse, hvor de sorte hår glinsede af safter. Jeg tror aldrig, jeg har oplevet så intens og kraftig orgasme. Min mand (Niels) er 44 år tætklippet gråsprængt hår, 193 høj, slank og rimelig fit. Niels var ikke sen til at efterkomme opfordringen og tog opstilling foran hendes mund. Det var den skønneste følelse i min liv, og jeg var tæt på at komme flere gange, og da jeg var ved at komme sidste gang, hev jeg min pik ud og vendt mig rundt. Min mor stønnede højt, mens hun nu spillede Niels pik med kraftige tag. Det betyder, at vores børn hver sommer er på ferie i et par uger, med den anden forælder og at vi derfor har et par uger, hvor vi ikke har børn. Da min mor og jeg svømmer sammen en gang om ugen, har jeg ofte set min mor nøgen, men for Niels var dette et helt nyt syn. Jeg gik hen bdsm public disgrace videos sex im hotelzimmer til min mor og tag fat i hendes baller, og rykkede i dem med begge hænder, frem og tilbage op og ned og gnuppede dem godt og grundigt. Jeg begyndte at slikke hendes små beskidte behårede numse hul, og der gik et sæt igennem min mor, da hun nok ikke havde regnet med at det skulle ske så hurtigt. Dette gjorde hun engang imellem når hun blev meget fuld, og kom i tanke om at hun var ensom. Selvom jeg lige var kommet, kunne jeg ikke lade være med at nyde synet, mens jeg legede med mig selv. Jeg havde hørt om sprøjteorgasmer, men aldrig oplevet dem, men den intense påvirkning af Knuds kæp mod mit g-punkt, gjorde udslaget. Knep din svigermor med din kæmpepik, skreg hun mens hendes krop gennemrystedes af en voldsom orgasme. Niels er som de fleste mænd meget brystfikseret og jeg kunne se, at han ikke var upåvirket at synet. Godt møre lå vi alle 5 på tæpperne og pustede ud, men Knud og Niels var stadig ikke kommet. knep min fisse sexfilm med modne kvinder

0 tanker om “Knep min fisse sexfilm med modne kvinder

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *