Søger sex hvad er tantra massage til mænd

søger sex hvad er tantra massage til mænd

kunne opnå det her". Jeg mærker letheden, glæden og en lykke, som har været der siden første gang jeg besøgte dig. . Flemming 47 år Det  må alle mine venner opleve. . Jeg er dig meget taknemmelig, for det du gør for at bringe mig videre i mit liv. Kim Kære Sanne Inden jeg kom til dig i torsdags, troede jeg, at "vulkanen" var helt udslukt,.g.a. Det synes jeg, jeg var forleden, da jeg bestilte en tantra massage. Med massagen ønskede jeg, at skabe bevidsthed igennem den krop jeg er i, og lære at nyde livet til fulde som den jeg er, i nuet.

Søger sex hvad er tantra massage til mænd - Tantramassage

Men det er heller ikke noget, jeg er kommet sovende til - det har været en intens rejse på indtil videre 14 år med daglig træning.". Og ikke mindst til at forstå hvad der sker med mig selv. . Takker for den gave jeg har modtaget. Så er tantramassage en måde. Vildt, at man bare kan lægge sig ned og give sig hen i sin egen seksusalitet, det troede jeg ikke var muligt. Bortset fra, at det jo var en herlig session, modbeviste du min opfattelse eftertrykkeligt. Jeg kan ikke med ord forklare følelsen af sanselighed og velvære under dine kyndige hænder. Hvor var det skønt at opleve mine kønsdele som en naturlig del af min krop. søger sex hvad er tantra massage til mænd

Massage: Søger sex hvad er tantra massage til mænd

Det var helt fantastisk! "For mændenes vedkommende kræver vi, at de bevidst træner i seksuel kontinens - evnen til at mestre deres seksuelle energi til perfektion. Vi ses snart igen. Du er en varm, kærlig og sensuel kvinde, og rigtig god til at give tantramassage. Det går i dybden og kan flytte indre konflikter på en nænsom måde. sagde, bortset fra nøgenhed og berøring på pik var det som en alm. Tak Sanne, du har magiske hænder. TantraMassagen blev en på alle måder intens og tilfredsstillende oplevelse! Og disse kvaliteter lærer man altså ikke på nogle få weekender - det tager årevis af træning slår Adinatha Tantra fast. Tantra massage kan være en fantastisk rejse gennem dit indre univers med målet at vende "hjem til dig selv" - ekstatisk, healende, forløsende, frydefuldt, frigørende. Thank you so much Sanne for everything in our session. Jeg har været følsom og mærket sårbarhed, hvilket. En dejlig fornemmelse efterfølgende, med glæde og en god fornemmelse i kroppen. Igennem netop tantra massage har jeg været vidne til mange smukke healingsprocesser og forløsninger af negativ energi. Så sørg for at du vælger den rette til at guide dig på denne rejse!". 1000 tak for igår. Tusen takk for fine timer hos deg. Som mand er det helt normalt at få rejsning. Nu er det 3 uger siden jeg fik massagen, og hvis jeg lægger mig ned og trækker vejret på sammen måde, kan jeg få følelsen igen, så det stopper ikke. Praktiske oplysninger, pris for én person:. Føl dig som ny, ovenpå. Jeg vil anbefale alle, som ikke har prøvet tantramassage endnu, straks at ringe til dig og bestille en tid. Du var enormt god til at mærke og følge min krops signaler. Er der ikke en melodi, der lyder nogen i retning af "Jeg føler, at jeg lever"? Vi starter med 30 minutters samtale, dernæst 1 times tantramassage. 2.100,- eller 2550,- bedes indbetalt til. Har tenkt på å sende deg en mail hver dag men dagene flyr avsted. Hvorfor vælge Tantramassage?: Tantra styrker din seksualitet og selvaccept. Du kan også bestille tid ved at ringe på eller sende en e-mail. Så forestil dig, at du vil tage på en rejse jorden rundt, gennem skove, bjerge, dale, ørkener, over floder og have - og du kan vælge en person til at guide dig. Til dig kan jeg sige alle de ting, som jeg har båret som dybe hemmeligheder i mange år, og hvilken befrielse det er at få det sagt. Have a good flight back home. Kære Sanne Endnu engang vil jeg takke for en fantastisk oplevelse. En der ved, hvad hun har med at gøre. Massagen har givet mig jordforbindelsen og roen igen. og det takker jeg dig enormt for. Det var en eventyrlig oplevelse at mærke de svingninger der var imellem os, og ikke mindst vibrationerne i hele kroppen, da jeg 'tror' jeg, oplevede en tantrisk orgasme. Jeg starter med en kort meditation, hvor jeg guider dig ned i din krop, så du bliver opmærksom på dine følelser og tanker.

Udgivet i

0 tanker om “Søger sex hvad er tantra massage til mænd

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *